Tel: 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799
 
 
 
Az Apotuning bemutató autója - Opel Corsa B 1.4i 1995
Hogy az Opel Corsa B a hölgyek "bevásárlós" autója lenne? Ugyan replica rolex day date watches kérem, tegyék félre az elõítéleteiket és nézzék meg Tóth Attila autóját! Az idén 10 éves kis méregzsák bizony kiemelkedõ példánya a típusnak, ráadásul a tulaj saját maga alakította át. Ennél jobb reklámot nehezen készíthetett volna fõként optikai tuninggal foglalkozó vállalkozásának, az Apotuningnak.

Az Apotuning fiatal hajtómûve, Tóth Attila már nagyon régóta rajong az egyedi formákért. 1993-ban kezdett el tuningolással, azon belül elsõsorban spoilerekkel foglalkozni.
Hogy összekösse a kellemest a hasznossal, tavaly épített magának egy Opel replica breilling chronomat watches Corsa B-t. Az autó alig 3 hónap alatt állt össze, bár Attila ezt az idõt nagyon hosszúnak találja. Cégénél ugyanis sok kiegészítõ ? hátsó szárnyak, spoilerek, komplett sportlökhárítók, stb. - már készen várja a vásárlókat, ami pedig éppen nincsen polcon, azt 1-2 napos határidõvel gyártják le és teszik fel. Természetesen egyedi munkákat is szívesen elvállalnak, legyen szó akár valami utólag felszerelhetõ apróságról, akár komplett építésrõl a lakatolástól kezdve egészen az utolsó simításokig.
A Corsa is éppen így készült. Elõször Makrai János karosszérialakatos kezei közé került, majd Attila megálmodta és elkészítette az extravagáns külcsínyt, végül pedig Novák Péter fényezõmûhelyében pirosra fújták. Noha a technikát és a belteret nem igen érintették az átalakítások, és a matricázás még nincs teljesen kész, az autó már így is nagyot üt. Az elsõ-hátsó sportlökhárítótól, az EVO légbeömlõktõl, az oldalspoilerekrõl, a hátsó szárnyaktól, a 15-ös Momo felniktõl és az alu rendszámkeretektõl igazi kis méregzsáknak néz ki, amire még rádob egy lapáttal a sportkipufogó határozott mormogása.
A kis Corsa mindezek ellenére új gazdára vár. Hogy replica omega seamaster watches miért? A válasz nagyon egyszerû: Attila nem nyugszik, meg szeretné építeni a második autóját is. 
 

Bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeinken!


cheap replica franck muller heart uk

replica bell ross aviation watches
 
 
Apotuning Twingo
Egyedileg tervezett és kivitelezett autó,bemutatója szept.7-8-9 syma csarnok.
replica bellross aviation watches

replica breitling colt watches
 
 
SYMA 2008
Apotuning-tuningkiállítás-erotika schow
replica a lange sohne watches

replica rolex day date watches
 
 
APOTUNING TWINGO

www.swissreplica.co.uk

replica bell&ross aviation watches
 
 
NEMZETKÖZI TUNINGKIÁLLÍTÁS 2009 APOTUNING TWINGO

www.brandreplica.co.uk

www.buyreplica.co.uk
 
 
Bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket Elérhetőségeinken!
 
 
 
 
 
Apo-team Kft. - 06-20-9824-799 - 06-20-9824-799 - www.apotuning.hu
Impresszum és Tárhely Szolgáltató

Facebook
Google+
Youtube
Blogger